Vladimír Hrouda

Vladimír Hrouda je zastupitel za Piráty v ZMČ Praha 4. Jako náhradník o pozici usiluje na 11. místě pirátské kandidátky v nadcházejících volbách.

Profesí je pracovník soukromého servisu, kde se patnáct let věnuje problematice řízení a procesů. Denně řeší problémy a požadavky zákazníků, kterým se snaží vždy vyhovět a nebo nalézt pro ně vhodné řešení. Celý svůj život bydlí v Praze 4, resp. v Krči.

Od roku 2015 je aktivním členem spolku Stará Krč, působí zde dodnes. Aktivně vystupuje proti developerům, kteří si dělají zálusk o okolí budoucích stanice metra linky D Nádraží Krč a Nemocnice Krč. Jejich projekty pronikly do chystaného metropolitního plánu Prahy.

Jeho snahou je, aby trvale žijící občané se mohli vždy vyjádřit k tomu jak, má jejich část vypadat a mohli se vždy vyjádřit o svém okolí, protože sami svou čtvrť znají a vědí nejlépe, co tam potřebují a ne, aby rozhodovali lidé, kteří tam ani nikdy nebyli. Zastupitel má být tlumočníkem voličů a ne politického zákulisního jednání. Chtěl by, aby nově na úřad zasedli pouze lidé, kteří zde bydlí a hlavně chtějí pomoci vybudovat moderní a přesto fungující městskou část, ve které se místní občané cítí opravdu doma. Chtěl by, aby noví zastupitelé pomohli zachovat zeleň v co největším rozsahu.

Svůj volný čas tráví se svou rodinou, manželkou a svými dvěma dětmi synem Filipem a dcerou Simonou. Velmi rádi jezdí na kole, chodí do lesa a v zimě rádi lyžujeí. Občas s kamarády vyrazí na vodu.