Vladimír Hrouda

Jmenuji se Vladimír Hrouda a je mi 45let. Pracuji jako pracovník soukromého servisu a přes patnáct let řeším problematiku řízení a procesů v autoservisu s tím spojených. Denně řeším problémy a požadavky zákazníků, kterým se snažím vždy vyhovět a pomoci a proto vím, že každý problém má své řešení a lze jej vyřešit a o to se vždy snažím nebo hledám dostupné a reálné řešení. Celý můj život bydlím na Praze 4 v Krči. Bohužel Praha 4 se mění!!! a díky úřadu ne ke spokojenosti občanů, ale lidí co s naší čtvrtí nemají nic společného. Před volbami 2010 jsem se obrátil na úřad o pomoc a navrhoval řešení. Za osm let jsem zjistil, že i přes petice a podpisy spoluobčanů a výhodnost řešení není občan schopen nic udělat. Proto jsem se v roce 2015 stal členem členem spolku Stará Krč, kde jsem aktivním členem doposud. Bojujeme s metropolitním plánem a představou developerů kterou mají s výstavbou metra „D“ u stanic Nádraží Krč a Nemocnice Krč. Mojí snahou je, aby trvale žijící občané se mohli vždy vyjádřit k tomu jak, má jejich část vypadat a mohli se vždy vyjádřit o svém okolí, protože samy svou čtvrť znají a vědí nejlépe, co tam potřebují a ne, aby rozhodovali lidé, kteří tam ani nikdy nebyli. Zastupitel má být tlumočníkem voličů a ne politického zákulisního jednání. Chtěl bych, aby nově na úřad zasedli pouze lidé, kteří zde bydlí a hlavně chtějí pomoci vybudovat moderní a přesto fungující Městskou část, ve které se místní občané cítí opravdu doma. Chtěl bych, aby noví zastupitelé pomohli zachovat zeleň v co největším rozsahu. Svůj volný čas trávím se svou rodinou, manželkou a mými dvěma dětmi synem Filipem a dcerou Simonou. Velmi rádi jezdíme na kole, chodíme do lesa a v zimě rádi lyžujeme. Občas s kamarády vyrazíme na vodu.