Odměny voleným zastupitelům

Vladimíra Sýkorová 13724 14685 13767 13767 15144
Tibor Vansa 75480 80764 9178 9178 10096
Josef Vlach 9435 10096 9178 9178 10096

Všechny uvedené sumy jsou v podobě hrubých příjmů. Na základě rozhodnutí zastupitelstva MČ číslo 1Z-18/2018 byla stanovena náhrada výdělku prokazatelně ušlého v souvislosti s výkonem funkce neuvolněného člena Zastupitelstva městské části Praha 4 na 300Kč/hod a maximálně 12000Kč za měsíc pro zastupitele, který splňuje podmínku, že je podnikající fyzickou osobou nebo osobu provozující jinou samostatnou výdělečnou činnost a současně osobou v pracovním poměru. Tato náhrada se vztahuje především na jednání zastupitelstva a jednání komisí a výborů. Vzhledem k nepravidelné délce jednání a termínům svolávání zastupitelstva, výborů a komisí nelze částku uvést dopředu paušálně, ale pouze odhadem. Pro našeho zastupitele připadá v úvahu odměna 600 Kč(při době trvání 2h)za každou komisi či výbor, jehož je členem a jednání se zúčastnil a za pokud v daném měsíci proběhlo i jednání zastupitelstva (při době trvání 6h) pak 1800Kč. V případě zájmu o částky za minulé měsíce se obraťte na konkrétního zastupitele.

1/2019 došlo k navýšení odměn rozhodnutím vlády.

5/2019 došlo ke změně složení rady a komisí.

1/2020 došlo k navýšení odměn rozhodnutím vlády.