Přijďte s Piráty uklidit v Krči na akci Ukliďme Česko

28. března 2023
Přijďte s Piráty uklidit v Krči na akci Ukliďme Česko

Ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky (a dokonce na pár místech mimo ni). Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek. Uklízíme všichni. Společně. V jeden den. Do úklidových akcí se zapojují lidé ze všech koutů České republiky. Uklízejí školáci, politici, úředníci, skauti, děti z dětských domovů, vysokoškoláci, důchodci, programátoři, lékaři, prodavači, ekologové, turisti, pejskaři, pankáči … Prostě všichni, na koho si vzpomenete. Uklízíme společně!

My jsme na základě ankety vybrali lokalitu okolí Nádraží Krč. Jarní úklid se uskuteční v sobotu 1. dubna od 9,30. Sejdeme se přímo u krčského nádraží. Přijďte nám pomoct nebo si jen popovídat s vašimi místními Piráty.

Nemusíte nic nosit, pytle, rukavice a odklizení sebraného odpadu zajistíme ve spolupráci s městskou částí (přesto doporučujeme vzít si pracovní rukavice vlastní, pokud potřebujete jinou než univerzální velikost).