Zastupitelem se stal Ladislav Dvořák

Seznamte se s naším novým zastupitelem!

Ladislav Dvořák se narodil v roce 1987 v Krči a vyrůstal na Hájích. Po dokončení střední průmyslové školy na Pankráci pracuje od roku 2007 v oblasti stavebnictví. Od roku 2010 bydlí na Praze 4.

V politice začal působit v roce 2018 jako člen Pirátské strany na Praze 4. Postupně se vypracoval na místopředsedu místního sdružení a v letech 2020-2021 zastával pozici předsedy. Kandidoval do komunálního zastupitelstva v roce 2018 a znovu v roce 2022.

V minulosti byl předsedou našeho místního sdružení a v roce 2019 byl krátce členem komise rady MČ Prahy 4 pro investice.

Zastupitelem se stal složením slibu do rukou starosty naší městské části na zastupitelstvu konaném dne 20.9.2023. Nahrazuje Tibora Vansu, který se mandátu vzdal z osobních důvodů.

Tiborovi děkujeme za roky obětavé práce pro Prahu 4 a Láďovi přejeme dobrý vítr do plachet!

Poděkování pracovníkům ve školství

Před několika dny se ve školách rozdávalo pololetní vysvědčení. Při této události se pozornost většinou zaměřuje na žáky, kteří si domů odnášejí hodnocení své několikaměsíční píle. Nicméně je také důležité ocenit pracovníky ve školství, kteří žáky na cestě k vysvědčení celým pololetím provází.