Josef Vlach

Projektový manažer

Josev Vlach je člen Pirátů na Praze 4 a kandidát č., 2 do zastupitelstva městské části v komunitních volbách 2022.

Téměř 20 let pracoval ve vedení IT společnosti, nyní pracuje v mediích jako projektový manažer a 4 rokem je členem zastupitelstva na Praze 4. Zastává rovněž pozici člena grantové komise Rady a člena kuturní komise Rady městské části Prahy 4.

V rámci svého zaměření se věnuje oborům z oblasti IT, projektovému řízení, lidským zdrojům a bezpečnosti (prevence proti kyberšikaně, prevence proti šíření nevhodného obsahu na internetu, problematika soc. sítí – role dětí a rodičů).

S politikou se poprvé setkal, když mu bylo 10 let při sametové revoluci. Později zakládal různé spolky, psal a podílel se na vydávání školních novin, později založil i jeden futsalový klub „BOCA Seniors Praha“.

Rád by svoje dosavadní zkušenosti promítl i do komunální politiky (téma kultura, bezpečnost – hlavně část prevence v oblasti bezpečnosti dětí a mládeže, sport - včetně volnočasového vyžití) a to společně s Pirátskou stranou. Chce spolu-vytvářet prostředí, kde budou naše děti vyrůstat a my stárnout:-) – se zájmem o své okolí, bez strachu…